Een online veiling. Hoe dan?

We gaan weer veilen! Maar dit jaar, vanaf dit weekeinde, net even anders: online. Hoe werkt dat eigenlijk?

 

Zo dus!

Net als voorgaande jaren organiseert VV Katwijk ook dit jaar weer een veiling. Maar dit keer net even anders, dan anders. “Een online veiling, ook mooi!” stelde voorzitter Mart Vergouwen al eerder. En mooi wordt het zeker, ook dit jaar heeft de veilingcommissie een prachtige lijst met kavels samengesteld. Voetbalreizen, weekendjes weg, Kamado BBQ’s of een uitje met chauffeur in een echte Maybach, ook dit jaar staat er voor ieder wat wils op.  Mede dankzij de gulle gevers natuurlijk!

Maar hoe werkt dat nu? Online veilen?

Vanaf dit weekeinde gaat er een website online, waarop alle kavels worden gepresenteerd. Op die website kun je je inschrijven en dan is het simpel: bieden maar! Net zoals je dat misschien gewend bent van vakantieveilingen.nl. Alleen duren biedrondes iets langer. Op 29 mei valt de digitale hamer. 

Voor sommige kavels geldt, dat deze misschien wel echt worden afgeslagen. Een selectie aan kavels worden live geveild via VV Katwijk TV op ons YouTube kanaal. Op deze kavels kan dan worden geboden via de website en telefonisch. Hoe en met welke kavels wordt binnenkort bekend gemaakt.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

En waar doen we dat dan voor? Daarvoor gaan we weer even terug naar Mart Vergouwen. “We willen graag een gezonde vereniging zijn en blijven – dus dat als eerste,”aldus de voorzitter, En ten tweede; plannen worden gemaakt om in de zomerstop na het seizoen 2021-2022 de kantine te verbouwen. Een verbouwing die nodig is om onze leden, supporters, vrijwilligers en bezoekers in een mooie, moderne ontmoetingsplaats welkom te heten.”

Bied mee!

Voetbalreizen naar Tottenham, een Black Bastard Kamado BBQ of met je hele teams burgers happen. Er is voor ieder wat wils!