Een online veiling. Hoe dan?

We gaan weer veilen! Maar ook dit jaar net even anders: online. Hoe werkt dat eigenlijk?

 

Zo dus!

Net als voorgaande jaren organiseert VV Katwijk ook dit jaar weer een veiling. Maar dit keer net even anders, dan anders. “Een online veiling, ook mooi!” stelde voorzitter Mart Vergouwen vorige keer al. De veilingcommissie heeft ook dit jaar een prachtige lijst met kavels samengesteld. Voetbalreizen, weekendjes weg, Kamado BBQ’s of gewoon lekker culinair genieten, ook dit jaar staat er voor ieder wat wils op.  Mede dankzij de gulle gevers natuurlijk! 

Maar hoe werkt dat nu? Hybride veilen?

Vanaf dit weekeinde gaat er een website online, waarop alle kavels worden gepresenteerd. Op die website kun je je inschrijven en dan is het simpel: bieden maar! Net zoals je dat misschien gewend bent van vakantieveilingen.nl. Alleen duren biedrondes iets langer. Op 27 mei valt de digitale hamer om 22:00.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

En waar doen we dat dan voor? Vorig jaar veilden we om de verbouwing van de kantine mogelijk te maken. Maar met alleen een mooie kantine zijn we er nog niet. Een nieuw terras, maar ook nieuwe LED boarding dragen bij aan de uitstraling die bij onze club past. Daar doen we het dus voor!

Bied mee!

Voetbalreizen naar Tottenham, een Black Bastard Kamado BBQ of met je hele teams burgers happen. Er is voor ieder wat wils!